Home / Från utsidan till insidan

 

Något som många verkar glömma är att vi fokuserar så mycket på vad vi stoppar i oss så att vi glömmer viktiga delar för att må så bra som möjligt. Vi käkar banan innan träning, stretchar och dricker återhämtningsdryck efter. Men genom att använda stödstrumpor, som du kan köpa enkelt på nätet från Butik21.com, ökar du blodcirkulationen och förhindrar mycket av träningsvärken. Att inte glömma bort att smörja in ansikte och resten av kroppen är även det viktigt – gärna med bra krämer som även är bra i längden.

Att tänka på

Mycket vet vi, men många saker behöver vi människor höra för att det ska gå in och fastna; varför har annars människan inte slutat röka?

  • Sitt inte still – Många av våra jobb kräver att vi sitter på en stol dag ut och dag in. Detta resulterar i  att enzymet lipoproteinlipas som tar hand om förbränningen minskar och gör så att fettet blodet ökar. ”Den aktiva soffpotatisen” är den nya benämningen på att vi sitter still större delen av vår tid och sedan tränar någon enstaka gång och känner oss nyttiga.
  • Grönt är skönt – Ta inte bort det gröna på tallriken. Låt denna del utgöra den största och lämna bukfödan sist.
  • Fimpa! – Kanske den mest självklara punkten för att undvika onödiga sjukdomar och ett hälsosammare liv. Genom att tänka att rökning inte är socialt, utan antisocialt och själviskt får du kanske ett nytt perspektiv. Att du röker påverkar hela din omgivning och bryter ner kroppen långsamt. Viktigt att veta är att det heller aldrig är försent att sluta. Men desto tidigare är självfallet bättre.