Home / Rätt matkasse för hemmet

 

Vi skrev i ett tidigare inlägg hur det är enklare att vara  hälsosam genom att få matkasse hemlevererat till dörren. Detta då du med det inte behöver bli suktad av godis och annat smaskigt i butiken, samt att du i förväg kan beställa vilken typ av matkasse du önskar – lchf, GI, vegetarisk och så vidare. Det är verkligen en bra räddning för många, och om du än inte har läst vårt inlägg är det en stor rekommendation. Du hittar det här.

Och det här med matkasse är verkligen någonting som är på framfart. Nästan så att en undrar om det är någonting som i framtiden kommer att slå ut vanliga mataffärer (även fast det inte är så troligt på många år).

Linas matkasse är populär

Den matkasse som är helt klart vanligast och mat grönsakermest populär är Linas Matkasse. Det är även den som var med från början, och startade trenden med matkasse till hemmet. I en artikel här kan vi även läsa att Lina fortsätter att växa blixtsnabbt ,och i år siktar de på miljardomsättning – med en fördubbling i jämfört med föregående år. Medgrundare av matkassen säger till tidningen att det är roligt att det går bra samt berättar att de för en tid sedan även gick in i Norge och då konstaterade att efter bara en månad så kunde de leverera 35 000 kassar. Det är självklart otroligt häftigt att få vara med i ett så framgångsrikt företag.

Om du är intresserad av att beställa en matkasse via Lina så finns det flera varianter att välja bland. Till exempel kan du välja originalkassen som är en simpel kasse för hela familjen (beräknat på fyra) eller om ni vill förenkla vardagen är det den snabba matkassen som är att rekommendera. För dig som vill vara nyttig rekommenderas Linas kom i form, vilket är ett mix av diverse produkter som gör det lättare att komma igång. Bland annat hittar du träningsfilmer. Till detta kan du även ha en fruktkasse som kommer regelbundet och för maten räcker det fint med originalkassen eller om ni bara är två i familjen rekommenderas Linas matkasse för två.