Home / Rök mer hälsosamt med e-cigg

 

Rökningen har uppdaterats med en aning hälsosammare alternativ tack vare e-ciggens intåg. Nu kan du röka utan att ständigt springa iväg och köpa cigarettpaket som ruinerar dig utan istället använda en e-cigarett som du laddar om och om igen. Rökningen har förenklats avsevärt och e-ciggen är steget närmare ett lite bättre liv rent hälsomässigt.

Har du ännu inte provat att röka med e-cigarett så är det tid att prova det nu. Med en e-cigg kan du vejpa med mindre nikotin och fylla på med olika e-juicer för att skräddarsy din smak. Trappa ned ditt nikotinbegär i sakta mak eller rök helt nikotinfritt bara för trevlighetens skull.

Vad är vejping?

Vejping är det engelska uttrycket som har blivit utav vapeing. Ordet kommer från vapour som kan härledas till ånga, vilket är det som händer när du röker en e-cigg. Det är just detta som e-ciggens förespråkare trycker på när de vill visa fördelarna med just vapeing. Du kan nämligen bolma utan nikotin eller åtminstone med en mycket låg halt och ändå känna att du får röka på riktigt. Tänk dock på att det kan vara förbjudet i vissa länder att röka e-cigg då det klassas som en drog.

Varför är e-cigg smartare?

När du vejpar så får du i allmänhet i dig färre skadliga ämnen än om du skulle röka vanliga cigaretter. Det betyder inte att e-ciggen är helt skadefri men att det är ett bättre alternativ för vanlig tobak. Att vejpa är också ett steg i rätt riktning om du känner för att sluta upp med den vanliga rökningen stegvis. Slutligen tar den också betydligt mindre av din budget eftersom du bara laddar cigaretten när du vill använda den och det enda du behöver köpa till när det är slut, är juicen som du fyller behållaren med. Dessa juicer kommer i flaskor och du kan köpa flera olika smaker att blanda med eller ta dem som de är.